Ζαχαροπλαστείο “Τα Γιούλια”

by on December 17, 2013

Το ζαχαροπλαστείο «Τα Γιούλια» ιδρύθηκε από τον Ευάγγελο Αγιακόγλου το 1945. Το όνομα το αφιέρωσε στην σύζυγο του Ιουλία την οποία συνήθιζε να τη φωνάζει Γιούλια όπως τα γνωστά λουλούδια.
Σήμερα η τρίτη γενιά διατηρεί και συνεχίζει την παράδοση με δύο καταστήματα, ένα στη Νέα Ιωνία και το άλλο στο Περισσό όπου βρίσκεται και το εργαστήριο.
Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν μυστικές συνταγές, αλλά δεν είναι τόσο σημαντικές όσο η ποιότητα των υλικών και η αγάπη που προσθέτουν στην παραγωγή..

Στα Γιούλια θα βρούμε πολίτικο τσουρέκι με 9,50€ το κιλό
Μελομακάρονα και κουραμπιέδες 9,50€ το κιλό
Και δίπλες με 10€ και 80λ το κιλό