Σχολή χορού “Καλλικάκη”

by on September 16, 2013

H σχολή χορού Καλλικάκη λειτουργεί από το 2005 με αναγνώριση από την R.A.D για τα τμήματα του μπαλέτου και τα μαθήματα γίνονται με πιάνο.

Διαθέτει τμήματα για πολλά είδη χορού όπως, Μπαλετου, Μοντερνου Ι.S.T.D, Breakdance, Hip-Hop,

Κινησιολογίας-Αυτοσχεδιασμού, Brazilian Zouk, Oriental Fusion,

Salsa Rueda, Latin  και Eυρωπαικών αναγνωρισμένων απο τον E.Σ.Χ.Ε και την W.D.C.

Ένα πρότυπο εξεταστικό κέντρο με διακρίσεις σε αγώνες, η σχολή χορού Καλλικάκη οργανώθηκε και λειτουργεί με γνώμονα τις υψηλές απαιτήσεις της εποχής για ποιότητα στην εκπαίδευση. Απαντώντας ακόμα και στις πιο απαιτητικές τάσεις του χώρου, καταφέρνει να στηρίξει με επιτυχία την τέχνη του χορού μέσα από συνεχή ανάπτυξη και εξέλιξη.

Η υπευθυνότητα και η συνέπεια που διακρίνει τη σχολή χορού Καλλικάκη σκοπό έχει να προσφέρει στους μαθητές της, γνώσεις που θα τους τονώσει σωματικά και ψυχικά.

Ο κύκλος σπουδών και τα μαθήματα που διεξάγονται στις τρεις αίθουσες της σχολής χορού Καλλικάκη είναι τόσο θεωρητικά όσο και πρακτικά. Οι απόφοιτοι της σχολής μας φεύγουν με διπλώματα σε κλασσικό, μοντέρνο και ευρωπαϊκό latin χορό τα οποία τους επιτρέπουν να διδάξουν σε σχολές της Ελλάδας και του εξωτερικού, με αναγνώριση σε 74 χώρες μέλη. Η προσφορά της σχολής.. με την εγγραφή δύο φίλων έχετε έκπτωση 15% στο πρόγραμμα σας ετησίως!