“Αναστάσης Γουναρίδης” Catering

by on July 03, 2015

Από τον παππού στον εγγονό η παράδοση στον τρόπο παρασκευής χειροποίητου φύλλου συνεχίζεται επι 70 και πλέον χρόνια στο εργαστήρι της οικογένειας Αναστάση Γουναρίδη.
Προσφυγόπουλο από τη Μικρά Ασία ο μικρός Αναστάσης φτάνει στην Αθήνα και με τη φλόγα της δημιουργίας μαθαίνει με πάθος την τέχνη του φυλλαδόρου και γενικά της ζαχαροπλαστικής με εξειδίκευση στο άνοιγμα φύλλου και καταφέρνει να κάνει το όνομά του συνώνυμο της καλής ποιότητας. Όπως ήταν φυσικό το εργαστήρι δεν μπορούσε παρά να δημιουργηθεί στη νέα τότε προσφυγούπολη Νέα Ιωνία, με τον πρωτότοκο γιο του Δαμιανό να ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του και να τον μιμείται στην τέχνη του φυλλαδόρου.

Σήμερα το εργαστήριο του Αναστάση Γουναρίδη διαθέτει και ολοκληρωμένες υπηρεσίες catering. Με μεγάλη εμπειρία τόσο στον τομέα της παραγωγής ποιοτικών και κυρίως χειροποίητων εδεσμάτων και γεύσεων, όσο και στον τομέα της οργάνωσης κάθε είδους εκδήλωσης. Catering, σε πολύ καλές τιμές που βγάζουν ασπροπρόσωπο τον οικοδεσπότη και εντυπωσιάζουν τον καλεσμένο.
Το εργαστήριο του Αναστάση Γουναρίδη αναλαμβάνει Catering για παιδικό πάρτι από 50€